Категорија производа

Biz bilan bog'lanish

Shandong Renfeng Maxsus Materiallar Co., Ltd

Qo'shish: No.1 Renfeng Yo'l, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xitoy 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Faks: 86-533-8690158

Email: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Veb: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Глобалне координатне мреже савез: Истраживање технологија Филтрација воде уз помоћ енергије

- Oct 09, 2015 -

Недавно , ИБМ глобалне мреже савез и Тсингхуа универзитет "воду израчунавање" истраживачки пројекат званично покренут је у Пекингу, две стране заједно ће успоставити механика и мултидисциплинарни истраживачки и иновативни центар, реши питањима загађења воде у Кини са којима се суочавају у граду.


Пролеће Зхенг, Тсингхуа универзитетски професор од кинеских и мултидисциплинарни истраживачким тима који је развио иновативне воде за филтрирање технологија, кроз употребу воде у калибар је изузетно мала, само за неколико вода молекуле да прођу филтера цев у Супер брзо токова и воде испаравањем у специјално третираних површине изузетне, да се постигне мања потрошња енергије за пречишћавање отпадне воде уз истовремено повећање производње слатководне , и на крају смањити трошак за преииљжавање воде.


Међутим , кључ за ову технологију се ставља у практичним апликација је да ли је могућност да прецизно симулирати Молекули воде у мембрани Нископропусни проток у нафтовод да схватите свог механизма, тако да створи смањује трошкове воде опреме за третмане. Ова симулација, масовни обрачун је потребан, ово је потребно да научним установама са великом дозом цомпутинг енергијом. Отприлике, истраживачки пројекат захтева милионе рачунара сати, ако само ослањајући се на постојеће израчунајте ресурсе, потребе хиљадама година времена. Радећи са ИБМ, пројекат рачунања времена може бити скраћен на једну годину.


Related Products