Категорија производа

Biz bilan bog'lanish

Shandong Renfeng Maxsus Materiallar Co., Ltd

Qo'shish: No.1 Renfeng Yo'l, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xitoy 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Faks: 86-533-8690158

Email: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Veb: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Папир да истражују разноврстан развој путање

- Oct 09, 2015 -

Суочавајући се са тренутним тешкоћама сусрећу руководство удружења папир Кине, да је индустријски експерти савети за ентерприсе--из чисто производне услуге трансформације, трћиљте тако захтева да прошири индустријски ланац; коришћење технологије интегрисаног високе вредности биографију Прочишћавање помоћу биомасе ресурсе, разноврстан истраживање и рударства нови извори зараде. Али битније је да неки индустрија лидери почели су операције, а почетни резултати постигнути.

18 . марта, Кина новине асоцијације, кинески папир магазин, домаћин "Зхонгхуа 2013 индустрија самита", на Qиан Гуијинг, председник Кине папир асоцијација изјавио да тренутно, под утицајем финансијске кризе, индустрију папира суочава са озбиљним изазовима и потешкоћама у производњи и функционисање већа продајна цена производа опале. 2012 . године, у индустрији се профит од производње папира и папербоард повећао се за само 3.61%, потраживањима повећао се за скоро 93.46%; Потпуни губитак папир и изради хартије производа повећао за 33.44%. Ово је случај, постоје многи разлози, поред негативних ефеката глобалне финансијске кризе, индустрија за производњу организовали су дупли неравнотеже је један од разлога.

2012 , Кина је извоз порастао 7,9%, раст пао је за више од 10% извоза која је довела до ољтро пада потражње за папирне амбалаже производа. Прелиминарни подаци, извоз амбалаже папир и папербоард потрошње у више од 20 милиона тона годишње. 2012 национални излазни формат папира производа амбалаже кутије принос пао 1.64%.

Друга рука, након више од десет година од брз развој у индустрији пулпа и папир након успјешно адресу историјске проблеме недовољне тржишта залиха, још папира са монтиране ситуацији капацитета. Када је у паду потражње на тржишту, компанија тежите да смањи цене, у просеку цене по 600-1200 тона папира. Ово је предност важне разлоге за пад. Поред тога оцените Ентерприсе дуг већи, већи финансијски трошкови и све већи трошкови енергије и рада, резултира бенефиције оштар пад.

Qиан Гуијинг је указао на то текући хитно да убрза трансформације и надоградња индустрије пулпа и папир. Предузећа у потпуности би требало да препозна да то дуго се ослонили на висок унос, високу потрошњу, нискобуџетне модел раста је неодржива. Индустрија треба да убрза од потрошње ресурса на интензивну употребу фактори производње промена, из ослањајући се на проширење инвестиција и проширење ослањајући се на технолошки напредак и иновација и надоградња.


Related Products