Категорија производа

Biz bilan bog'lanish

Shandong Renfeng Maxsus Materiallar Co., Ltd

Qo'shish: No.1 Renfeng Yo'l, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xitoy 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Faks: 86-533-8690158

Email: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Veb: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Зашто , да ли је целулозе најчешће најбољи избор за аутомобилски Филтер медија?

- Jan 01, 2016 -

У већини вазелин, горива и ваздуха филтера апликацијама, целулозе медија је био бољи избор од синтетичких медија. Опет , разлог због којег углавном се односи на капацитет или филтера живот. Објаснити зашто, неопходно је опис процес филтрирања.

Целулоза аутомтоиве филтер медија је произведен са влакнима разних величина. На горњи слој медија, влакна су истукла, радије него да сажме доле.

Када течности и нечистоће се преносе преко медија, многе честице наплатиш паперјасте влакна на површини, а не путује даље у лист. Ово се назива "адсорптион" јер су честице у складу са влакнима.

Више од овог одвајање технику која се односи на медије, више мале честице могу да буду раздвојени пре него што стигну до мале пору размаке на екрану страни медија. Ово стално ових малих честица од укључивања медија.

Још једна предност целулозе филтер медија је да медији ће обично бити дебљи. Сто је дебља је, што више времена иестице провести путује кроз медије. Сваки пут када је флуид мења правац около у влакно, честице моментум их стално путује у истом правцу иду и обнављају се у влакна.

Ово одвајање иестица се назива "импингемент." Као и код адсорптион, више импингемент која се односи на медије, више честица су одвојени без прикључивању цврсто пору простор са стране екрана.

Синтетичке медија раздвојите неке честице адсорптион и импингемент, али глатка влакна могу да држите иестице на месту и су опрали су течношћу путује кроз медије. Синтетичке медија користи првенствено иестица одвајање техника позив "Директни пресретање." Ово је како већина људи мисли да је сва филтрирања је готов.

Директни пресретање је једноставно која одваја честице по пролазу флуид пору просторе који су довољно мали да их ухватимо. Међутим , једном када све поре су прикључена са само неколико, филтер укључен и његов живот је готов.

Јер Целулоза медија је бољи у адсорптион и импингемент, то не можете да уклоните више загариваиа него стакло медија без прикључивању пору размаке.

Могу креирати синтетичку медија са предностима целулозе медија? Ово остаје да се види. Чињеница је да медији засноване на целулозе и стакло медији имају место у данашњем тржишту филтера.

Related Products